Priser og Privatlivspolitik2020-05-28T11:57:18+00:00

Priser i kr. incl. moms:

Indhold Pris
Coachsession af 1½ t. med udgangspunkt i en konkret udfordring.

 

   900
Coachingforløb (3 x 1½ t.) med udgangspunkt i en konkret udfordring.

 

2.400
Karrierecoachingforløb 8 gange 1½ t. fordelt på 12 mdr.

 

6.400
Enneagramtest (iEQ9)

 

   563
Enneagramtest (iEQ9) + 1½ t. coaching

 

1.350
Enneagramtestest (iEQ9) + 4 x 1½ t. coaching

 

4.050
Gruppecoaching med udgangspunkt i Enneagrammet (min. 6 pers. og max. 8 pers på holdet) 6 x 1½ t. (kontakt mig for nærmere information og starttidspunkt)

 

1.800
Ledelsessparring aftales individuelt – se priseksempel under Ledelsesparring

 

Teamudvikling aftales individuelt – se priseksempel under Teamudvikling

 

Stresscoaching aftales individuelt – se priseksempler under Stresscoaching

 

 

Persondatapolitik

Data
I min virksomhed MarianneUbbe.dk indsamler jeg informationer, som jeg benytter i mit arbejde som coach. Det sker efter gældende regler, og du kan her læse min persondatapolitik: 

General Data Protection Regulation (GDPR) er en lov fra EU om databeskyttelse. Alle organisationer, virksomheder mv. skal overholde disse regler, der bl.a. indebærer, at jeg som virksomhedsejer skal informere dig der er kunde om, hvordan jeg opbevarer de data som indsamles i forbindelse med evt. samarbejde, rådgivning, konsulentarbejde, tilmelding til nyhedsbrev, webinars, seminars mv. Dette kan oplyses ved at du kontakter mig. Modtager du mit nyhedsbrev kan du til enhver tid let afmeld det via link i nyhedsbrevet eller ved at kontakte mig.

Persondata
Persondata er oplysninger som dit navn, emailadresse, adresse og betalingsoplysninger. Dem indsamler jeg, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev eller webinars (emailadresse) eller hvis vi korresponderer pr email – samt hvis du køber ydelser af mig, hvor ovenstående oplysninger benyttes i forbindelse med fakturering.
Indsamling af persondata benyttes for hjemmesiden marianneubbe.dk, mail og sociale medier.

Personfølsomme oplysninger
Personfølsomme oplysninger er informationer om din sundhed/helbredssituation, din finansielle status, religiøse eller seksuelle tilhørsforhold eller din race. Disse vil sjældent være relevante at oplyse mig om i relation til et evt. samarbejde, men hvis disse i en samtale omtales, vil de ikke blive nedskrevet, arkiveret eller delt.

Møder og rådgivning
De oplysninger som du i forbindelse med møder fortæller mig om, er altid fortrolige.

Mail
Hvis du deler personoplysninger med mig via email (fx forud for møder eller i forbindelse med samarbejder) kan jeg ikke garantere sikkerheden, idet mailsystemer ikke er sikre. Dette er derfor i så fald på dit eget ansvar.

Opbevaring 
Jeg opbevarer/gemmer kun de data, som er nødvendige i forhold til vores samarbejde. Disse deles aldrig med andre. Du kan altid få oplyst, hvilke data jeg har om dig – og få dem slette, hvis du ønsker. Tilmelding til nyhedsbrev kan du selv afmelde via link i bunden af nyhedsbrevet. Noter fra møder m.v. opbevares efter gældende regler.

Cookies
Cookies er en lille tekstfil som kan lagres på dine digitale devices. I min virksomhed anvendes cookies til indsamling af anonyme informationer – fx besøgsstatistik på hjemmesiden. Disse oplysninger indsamles og dermed deles via Google Analytics.

Cookies sletter sig selv igen efter en vis varighed – afhængig at cookietype. Cookies fornyes dog ved hvert nyt besøg på hjemmesiden. Cookies kan slettes eller blokeres.

Du kan læse mere om cookies her