Brug enneagrammet – og bliv klogere på dig selv2020-03-22T09:06:12+00:00

Brug enneagrammet
– og bliv klogere på dig selv

Workshop-forløb

 

Kender du den situation, hvor du bliver irriteret på dig selv over at sige eller gøre noget, som du i bund og grund ikke ønsker?

Du har lovet dig selv, at nu skal det ikke ske mere, og så alligevel gentager du handlemønsteret.

Påtog du dig flere opgaver, end du egentlig ville?

Spillede din utålmodighed dig et puds?

Efterspurgte du hele tiden flere oplysninger?

Undlod du at have en mening for ikke at forstyrre freden?

Osede dit kropssprog af irritation over sjusk med detaljerne?

Kunne du tænke dig at blive klogere på dig selv og dine omgivelser?

Så invester fire aftener i at nå det mål.

Enneagrammet gør dig klogere på dig selv og dine reaktionsmønstre. Samtidig betyder kendskabet til Enneagrammet, at du har langt større forståelse for, hvad det er, der driver andre mennesker til at handle, som de gør.

Vil du også blive klogere på dig selv og dine omgivelser, så tilmeld dig forløbet, hvor du bliver introduceret til, hvad Enneagrammet kan bidrage med for dig som privatperson eller i dit arbejdsteam.

Forløbet er en helhed, som finder sted fire dage fra kl. 18.30 til 20.30 i Buchwaldsgade 15B, ST.TH., 5000 Odense C

Prisen er 650 kr. incl materialer

Der vil være kaffe / the og kage i den indlagte pause.

Forløbet vil bestå af oplæg, dialog, øvelser og individuelle refleksioner.

Målet er at inspirere dig til at leve et vågent og bevidst liv – et liv, hvor du er hovedarkitekten. Enneagrammet kan blive et virkningsfuldt redskab at støtte sig til, hvis du ønsker at arbejde med din egen udvikling.

PROGRAM

Alle gange kl. 18.30 – 20.30

Onsdag den 29. april:

Efter en fælles onboarding-øvelse vil vi fokusere på, hvad Enneagrammet er, eller ikke er og hvordan Enneagrammets dynamiske struktur er bygget op.

Mandag den 4. maj:

Enneagrammet beskriver 9 forskellige typer, som vi alle indeholder dele af; men en af typer har vi en særlig præference for. På denne aften gennemgår vi de 9 typer; men med særligt fokus på en af typerne.

Mandag den 11. maj:

Nogle af Enneagramtyperne har lighedspunkter, når det handler om at begå sig generelt, i konflikter og i sociale sammenhænge. Denne aften vil vi se nærmere på tre af Enneagrammets triader.

Mandag den 25. maj:

Vi har alle tre instinkter, som både hjælper og hæmmer os i at leve et afbalanceret liv. Denne aften vil vi arbejde med ”De tre instinkter”. Glæd dig, det bliver en øjenåbner, som de færreste glemmer igen.

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset henvender sig til alle med nysgerrighed på livet. Er du en del af et team eller tovholder på et team eller en gruppe, så er der virkelig meget at hente ved at have kendskab til Enneagrammet. Så drop sofaen og kom og få frisk energi til at klare hverdagen. Jeg glæder mig til at tage imod dig.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmelding sker ved betaling med mobilpay 29335464 eller med bankoverførsel til 6851 0001038074 FYNSKE BANK

Er det din arbejdsplads, der betaler, så fremsender jeg en ean-faktura til arbejdsstedet, når du har givet mig de fornødne oplysninger. Send disse til mig på mail mu@marianneubbe.dk inden kursusstart.

Når jeg har modtaget din betaling (husk at oplyse navn og e-mail), så får du en kvittering og oplysninger af mere praktisk karakter (parkering, afstand fra banegård etc.)

Skynd dig – lokalet er lejet og kan rumme 20 stole, så hvis du skal have den ene, så giv den gas og meld dig til. Tag en ven eller kollega under armen og få en fælles viden, I kan arbejde videre med.