Nyhedsbrev – Juni 2019

 

Så gik der lige et år, sådan bare lige…

Det er et år siden, jeg stoppede som skoleleder på Sanderumskolen. Vi taler ofte om et år som noget, der som dug for solen forsvinder, uden at vi opdager det; men giver vi os tid til at stoppe op og studere året, der gik – ja, så er det ikke så lidt, vi har oplevet, præsteret og gennemlevet på sådan bare 365 dage.

Livet løber, og sommetider løber det sine egne veje, hvis ikke vi holder snor i det, og skaber det fornødne nærvær og refleksion, som det kære liv fortjener.

I året der gik, er der sket meget i mit arbejdsliv, og jeg nyder den rejse, jeg har begivet mig ud på.

Mit fokus er på selvledelse som en forudsætning for at kunne leve et bevidst og reflekteret liv. Det fokus bruger jeg, når jeg yder sparring til ledere eller i det hele taget coacher andre.

”Vi skal kende vores indre for at kunne navigere i det ydre” – det er let at skrive; men sværere at gøre i praksis!

Det har inspireret mig til at lave et oplæg om udviklingsværktøjet Enneagrammet.

Enneagrammet er et godt værktøj for det enkelte menneske at kende til; men endnu bedre at kende til som medarbejdergruppe. Gennem et kendskab til Enneagrammet får medarbejderne et fælles sprog, en fælles reference til at forstå hinandens motiver for at handle, som vi nu hver især gør.

Jeg kan tilbyde dit team eller din organisation en introduktion til Enneagrammet med titlen:

“Er du vågen? Tager du en morfar? – eller er du døset helt hen?”

Foredraget er bygget op i en vekselvirkning mellem oplæg, individuelle refleksioner, øvelser og dialoger på tværs af deltagerne. Tidsrammen kan vi i fællesskab justere; men ideelt 2 – 3 timer.

Din eller jeres økonomiske investering aftaler vi nærmere afhængig af antal deltagere, fysiske rammer og særligt design til jeres organisation.

Se dig omkring på her på min hjemmeside og tøv ikke med at tage kontakt.

Jeg vil nyde at høre fra dig.

Venlig hilsen

Marianne Ubbe – nu også certificeret ”Enneagram Practitioner” 🙂

By |2019-06-03T22:19:53+00:00juni 3rd, 2019|Ikke-kategoriseret|1 Comment

About the Author:

One Comment

 1. Line Winther Stage 6. juni 2019 at 21:05

  Hej Marianne.

  Det er dejligt at høre, at arbejdslivet går dig godt, og at tiden er fløjet væk- det betyder at du er glad for det du står i.
  Jeg tænker, at en hver arbejdsplads vil kunne have gavn af et sådan foredrag, også som privat person, da enneagrammet siger rigtig meget om os som mennesker, og den måde vi arbejder og tænker på.
  Min kendskab dertil, stammer fra min mor, der i sin daglige virke som leder, har brugt det en del. Og ja, det er også blevet taget med hjem, så meget er prøvet af på familien.

  Jeg prikker lidt til min ledelse, og så må vi se hvad der sker. Al forandring eller nye tiltag kræver bearbejdelse.

  Med venlig hilsen
  Line

Comments are closed.